Красавецът Диан Христов се изяви като модел, танцьор и певец

...
Красавецът Диан Христов се изяви като модел, танцьор и певец
Коментари Харесай

Диан Христов се изяви като модел, танцьор и певец на Модна фиеста Албена

 Красавецът Диан Христов се изяви като модел, танцьор и артист на Модна фиеста Албена.

Вторият ден на най-голямото лайф стайл събитие на България, Модна фиеста Албена, стартира на сцена " Театъра ", на брега на морето. Началото беше сложено от гладиаторите на бойс бандата " Максимус ", които стигнаха до призовите места на завършилото шоу " България търси гений ".

Диан и момчетата, дефилираха с облеклата на дизайнерката Ангелина Данова,  където, с изключение на по този начин настоящите цветове вратовръзки, те демонстрираха и модерните фишута, шалчета и папионки за мъже.

Първо, момчетата излязоха като гладиатори, а втория път като пирати. Солистът на бандата, Тарзан, или още Мистър София, по този начин го знаят в лайф стайл средите, преди началото на шоуто, трогна всички с една своя постъпка. Георгиос Сърбинов, намира портфейл пари, с много огромна сума, която предава на рецепцията на близкия хотел. Оказва се, че е на известна художничка, която е посетител в Албена.

Всички са възхитени от постъпката на Георги, а той незабавно след шоуто продължава към София, където като лайф стайл треньор, на идващия ден има ангажимент да качи 200 индивида спортисти на Витоша. Самото шоу приключи с изнасянето на ръце на дизайнерката Ангелина Данова, която като характерен представител на зодия " лъв ", незабавно се включи в демонстрацията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР