Кранист спаси мъж във Великобритания, като го издърпа от горяща

...
Кранист спаси мъж във Великобритания, като го издърпа от горяща
Коментари Харесай

Кранист спаси мъж от пожар във висока сграда ВИДЕО

Кранист избави мъж във Англия, като го издърпа от горяща многоетажна постройка, съобщи Асошиейтед прес.

Видеозапис от мястото на пожара в град Рединг, Южна Англия, на малко повече от 60 километра западно от Лондон, демонстрира по какъв начин мъж е избавен в клетка на кран, който го издига от покрива на строяща се многоетажна постройка, до момента в който към него се извиват гъсти стълбове от пушек и пламъци.

Насъбралата се към постройката навалица избухва в ръкопляскания, откакто индивидът бива вдигнат във въздуха и по-късно спуснат на земята. По думите на 65-годишният кранист Глен Едуардс,  ситуацията е било " на косъм " поради вятъра. " Бях на не повече от 20 метра над земята, когато в лявото огледало видях мъж на ъгъла на покрива ", споделя Едуардс, който е работил на градежа преди експлоадирането на пожара.



" Тъкмо го бях забелязал и някой ми ме попита дали не мога да спусна клетката. В този момент взех решение да работя. Спуснах клетката и я придвижих допустимо най-близо до индивида ", описа Едуардс. Той се е опитвал да разположи клетката сред мъжа и пламъците, само че вятърът му е пречел, като е раздухвал огъня. " Все отново съумях да спусна клетката и да го спася ", добави кранистът, представен от Българска телеграфна агенция.

Над 50 пожарникари са пристигнали на място, с цел да потушат огъня, оповестиха локалните управляващи. Още един човек е бил издърпан благодарение на кран от постройката. И двамата са били признати в болница заради поемане на пушек. Пожарът е бил сподавен.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР