Кралят призова нацията да служат и да се грижат един

...
Кралят призова нацията да служат и да се грижат един
Коментари Харесай

Великденското послание на крал Чарлз подчертава важността на грижите в първите публични думи след новините за рака на Кейт

Кралят прикани нацията да „ служат и да се грижат един за различен “ на фона на борбите с рака на него и принцесата на Уелс.

Предварително записаното аудио на Чарлз - първите му обществени думи, откогато Кейт разкри, че е подложена на химиотерапия - ще бъде излъчено в негово неявяване на кралска работа в катедралата Уорчестър на следващия ден.

Монархът ще каже по какъв начин Исус е дал „ образец за това по какъв начин би трябвало да служим и да се грижим един за различен “ и по какъв начин като нация „ имаме потребност и имаме огромна изгода от тези, които ни протягат ръка на другарство, изключително във време на потребност ”.

Въпреки че кралят не се базира директно на своето здраве и здравето на снаха си, думите му ще бъдат тълкувани като отразяващи реакцията на нацията към провокациите на него и Кейт, до момента в който те не престават да се лекуват от рак. Принцесата пусна прочувствено видео известие предишния петък, в което разкрива, че е почнала курс на превантивна химиотерапия.

По-късно беше казано, че е „ извънредно разчувствана “ от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР