Кралят на Тайланд Маха Ваджиралонгкорн сключи брак със заместник-началника на

...
Кралят на Тайланд Маха Ваджиралонгкорн сключи брак със заместник-началника на
Коментари Харесай

Кралят на Тайланд се ожени за бодигарда си. Тя вече е кралица

Кралят на Тайланд Маха Ваджиралонгкорн подписа брак със заместник-началника на персоналната му защита, давайки й купата кралица, оповестява BBC, представено от Profit.bg.

Изненадващото известие идва преди комплицираните церемонии по коронацията да стартират в събота.

66-годишният крал беше избран за парламентарен монарх на страната след гибелта на татко през 2016 година

Той има три развода зад тила си, както и седем деца.

Според формалното изказване кралят е решил да трансформира в кралица военачалник Сутида Ваджиралонгкорн На Аюдхя. Тя към този момент е кралица Сутида и получава статут на член на кралското семейство.

Кралица Сутида е дълготраен сътрудник на крал Ваджиралонгкорн и постоянно е забелязвана с него на публични места, само че връзката им в никакъв случай не е била публично приета.

Кадри от сватбената гала бяха показани по тайландските телевизионни канали късно в сряда. На тях се вижда по какъв начин кралят излива свещена вода върху главата на кралица Сутида. 

През 2014 година Ваджиралонгкорн назначи Сутида - някогашна стюардеса на Thai Airways, за заместник-командир на отряда си от телохранители. Той я направи пълновръстен военачалник от армията през декември 2016 година

Предишният крал Бумибол Адулядей ръководи 70 години, трансформирайки се в един от най-дълго властващите монарси в света. Той умря през 2016 година

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР