Кралят на поп фолка - Азис, се качва на сцената

...
Кралят на поп фолка - Азис, се качва на сцената
Коментари Харесай

„Kралят на поп фолка” Азис с истински шоу спектакъл в Bushido след двугодишно отсъствие

" Кралят на поп фолка " - Азис, се качва на сцената на настоящия Bushido Club този месец след двугодишно неявяване от пловдивската сцена , с цел да направи един паметен шоу театър единствено както той умее.

Денят 27 януари /четвъртък/ ще се помни дълго, поради присъединяване на гласовития артист, който ще извърши безконечните си шлагери, пеещи се до ден сегашен от дребни и огромни.

„ Хабиби”, „ Ледена кралица”, „ Сен Тропе”, „ Мотел”, „ Обичам те” и най-новия му дует с Галена „ А+Г=ВНЛ” са единствено част от хитовите части, които ще звучат в обичаното място на пловдивчани - Bushido Club , намиращ се в центъра на купона – комплекс 7 POINTS.

Азис не е гостувал под тепетата от две години , което прави интереса към дълго чаканото събитие голям.



Превърнал се в същинска поп фолк легенда, Азис има купата „ Най-слушан български реализатор в Youtube” , заради обстоятелството, че песните му са слушани над 1 милиард пъти в платформата.

В комплекс 7POINTS работи пунктът за антигенни проби. Той e отворен всеки ден от 19:00 часа. Там бързо и елементарно посетителите на 7POINTS , които нямат зелен документ, ще могат да създадат антигенен тест и в границите на къс период да получат резултатите си. В четвъртък, петък и събота клубът заплаща тестванията за посетителите на Bushido Club .

Всички обекти в комплекса работят при съблюдаване на наложените ограничения и със 100% имунизиран личен състав.

Побързайте да извършите вашата резервация на телефонен номер: 0876 444 999
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР