Кралят на фолка се заяде със своя фенка в нета.

...
Кралят на фолка се заяде със своя фенка в нета.
Коментари Харесай

Брутално се възгордя: Азис унижи своя фенка

Кралят на фолка се заяде със своя фенка в нета. Той избухна в мрежата против всички простосмъртни, които си мислят, че звезда от неговата класа може да прави поздрави в интернет.

Драмата се разигра, откакто негова почитателка му изпратила персонално известие с молба да запише видеопоздрав за брачна половинка й, който имал рожден ден. „ Кажи ми ценичката, благодаря авансово “ – написа тя.

Азис се възмути от следващата сходна молба и реши да даде публичност на обстановката, с цел да стане ясно на всички, че той не е подготвен да направи сходно нещо даже за пари.

„ Ценичката, блага моя, е да спрете да се унижавате и вършиме на маймуни! Коя звезда по света видяхте да прави поздрави на непознати хора? Къде и по какъв начин ви хрумна сходно извращение. Откъде накъде ще запиша видео, с цел да се извършите на доста вървежни пред хора, които не съм и надали в миналото ще видя онлайн? “, попита той.

Той даже се съпостави с Мадона и в никакъв случай не би изискал тя да му изпее в клип някоя ария и да му я прати. „ Ми кат съм тъп, за малко да остана без привет. Едно от децата ми скоро има рожден ден, ще би трябвало да го направя “ –продължи да нахалства самозабравилия се артист.

Последователите на Азис му припомниха бързо, че и звезди от по-висок сан вършат сходни доброжелателни поздрави.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР