Кралят на Белгия Филип ще отбележи днес своя 60-ти рожден

...
Кралят на Белгия Филип ще отбележи днес своя 60-ти рожден
Коментари Харесай

Кралски неволи по време на пандемия: Фелипе празнува юбилей без тържества

Кралят на Белгия Филип ще означи през днешния ден своя 60-ти рожден ден в стеснен фамилен кръг , оповестява уеб сайтът „ Brussels Times ”.

Заради ограниченията против разпространяването на ковид и рекомендациите да не се пътува, в случай че не е неотложно, са анулирани обилните тържества.

При естествени условия, през днешния ден крал Филип и кралица Матилде трябваше да бъдат в Копенхаген , с цел да отпразнуват дружно с други короновани глави 80-ия рожден ден на датската кралица Маргарете II. Заради пандемията от ковид обаче това събитие се наложи да бъде анулирано.
 Крал Филип и кралица Матилде Gulliver/Getty Images
По време на Великденските празници кралят и кралицата на Белгия нормално водят децата си на поклонение в Сантяго де Компостела – пътешестване, което също нямаше по какъв начин да бъде осъществено, защото кралското семейство е решило, че пътуването не е „ значително ”.

Вместо това к рал Филип ще отпразнува своя 60-и рожден ден у дома в кралския замък Лаакен дружно с още шестима от членовете на фамилията.

Те не са единствените разочаровани от ограничаващите ограничения. Следващия месец в Лаакен трябваше да се организира охолно градинско празненство, на което са поканени освен доста звезди, само че и 100 жители от разнообразни възрасти, които да отбележат дружно празника.

Въпреки че никой не знае, каква тъкмо ще бъде ситуацията в страната на 16 май, от кралския замък са решили за по-благоразумно да анулират тържеството.
 Крал Филип и кралица Матилде Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР