Кралят е жив, да живее кралят! Перифразата си струва след

...
Кралят е жив, да живее кралят! Перифразата си струва след
Коментари Харесай

Нова футболен епос - Реал направи чудо, не позволи пореден английски финал

Кралят е жив, да живее кралят! Перифразата си коства след мач като този в Шампионската лига - " Реал " отстрани " Манчестър Сити " с 3:1 (общ резултат 6:5) и е на край против " Ливърпул ".

Какви два мача?! " Белите " губеха до 90-ата минута и мнозина ги виждаха отстранени от " техния " шампионат.

В 73-тата Риад Марез осъществя и изглеждаше, че това ще стигне на " Сити ". В този миг " Реал " съжаляваше за пропуски на Винисиус и Карим Бензема след почивката. Но и манчестърци можеха да решат разногласието. Топката бе избита от голлинията при пробив на Джак Грийлиш, а британският национал имаше и още един късмет по-късно.

" Реал " не се отхвърли и това се отплати. В началото на 6-минутното добавено време Родриго изравни след прелестна асистенция на Бензема. Попадението стъписа гостите, които приличаха на боксьор, който понася удари и не може да се отбрани малко преди финалния гонг.

И понесоха нов удар - в жокер се трансформира още веднъж резервата Родриго, който зрелищно осъществя с глава - 2:1. Продължения. Ако важеше остарялото предписание за гол на непознат терен, такива нямаше да има - " Реал " щеше да е край още тогава, защото първата среща предходната седмица приключи 4:3 за " жителите ".

А в продълженията " лос меренгес " продължиха за мачкат. И получиха дузпа в 95-ата, осъществена от Бензема, който я създаде. 3:1. Какъв поврат! И какъв потрес за британския отличник.

До края на първите 15 минути " Сити " натисна и сътвори благоприятни условия, само че " белите " удържаха. След това шурмът им бе притъпен.

" Реал " е на край! И изцяло справедливо. Тимът отстрани в сходни трагични спектакли " Пари Сен Жермен " и " Челси ". Така няма да има британски край за втора поредна година. " Ливърпул " - " Реал " (Мадрид) си е футболна класика. И то в Париж.

Очаквайте детайлности и фотоси.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР