Кралят е диагностициран с рак, обяви Бъкингамският дворец на 5

...
Кралят е диагностициран с рак, обяви Бъкингамският дворец на 5
Коментари Харесай

Крал Чарлз все още може да направи изненадващи изяви въпреки рака, твърди кралски експерт

Кралят е диагностициран с рак, разгласи Бъкингамският замък на 5 февруари, и до момента в който се подлага на лекуване, ще спре всевъзможни " обществени " изяви за сега по съвет на неговите лекари. Кралски специалист обаче изясни, че това не значи, че Чарлз ще изчезне изцяло, защото към момента може да има метод монархът да прави изненадващи изяви през този интервал.

Според Риши Сунак ракът е бил „ заловен рано “ и е открит, до момента в който кралят е бил в болница за обособен медицински проблем – доброкачествено уголемена простата. Подробности за това какъв рак има Чарлз не са разкрити от двореца, само че е доказано, че не е рак на простатата.

Експертът - Робърт Хардман, коментатор и създател на няколко книги за кралското семейство - сподели в Today Show на BBC Radio 4, че всички задължения, които биха могли да бъдат посещавани отдалечено от краля, евентуално ще бъдат и че към този момент има открит модел за наличие на кралските особи на виртуални задължения, основан по време на пандемията от ковид, по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР