Краля на фолка Азис отново накара всички да говорят за

...
Краля на фолка Азис отново накара всички да говорят за
Коментари Харесай

Азис отново накара всички да говорят за него

Краля на фолка Азис още веднъж накара всички да приказват за него. Гласовитият реализатор хвърли всички с ступор, откакто сподели не един, а двама нови мъже, с които си спретнали мокра тройка. 

Изпълнителят на " Мотел " побърза да се похвали в обществените мрежи по какъв начин се забавлява с двама мачовци. Новите мъже до Азис са напомпани и дават отговор изцяло на неговия блян за съкровен сътрудник. 

" Бебета мечета " е написал той под фрагментите и не дава никакви повече обяснения. Но в хаштаговете виждаме, че е добавил " най-хубави другари ", само че пък това не изключва един от въпросните двама господа да е новото му гадже. 

Едното момче от фотосите с Азис се споделя Валентин Йосифов - целият с татуировки и мускули, по каквито мъже от години си пада топ изпълнителят. Другото момче е също с татуировки и е вдигнало на раменете си артистът. 

Тримата се забавляват на частен басейн и в случай че съдим по фотосите празненството е било занимателно и дори не можем да си представим как е приключило. Запознати сме с купоните на Азис със здрави мъже, които постоянно завършват в спалнята. Дали и този път е било по този начин, ще чакаме самият артист да се похвали.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР