Кралското семейство продължава да скърби и да си спомня за

...
Кралското семейство продължава да скърби и да си спомня за
Коментари Харесай

Обградени от обич и правнуци: невиждани до момента снимки на принц Филип и кралица Елизабет

Кралското семейство продължава да скърби и да си спомня за принц Филип.

Вчера формалните сметки на кралското семейство пуснаха няколко невиждани досега фотоси на кралицата и принц Филип дружно с многочислените им правнуци.

Единият кадър е сниман от самата Кейт Мидълтън и включва Джордж, Шарлот и Луи, както и дъщерите на Зара Тиндал - Лена и Миа, дъщерите на Питър Филипс - Савана и Исла. Кадърът е сниман през 2018г.

"Кралицата и херцогът на Единбург, обградени от 7-те им правнучета в замъка Балморал през 2018г. " , написа под фотографията.

Тъй като фотографията е от преди 3 години, на фрагмента липсват още 3 от правнуците на кралицата и принц Филип. Това са Арчи, синът на Хари и Меган, който се роди през 2019г., детето на принцеса Юджини, което се роди преди 2 месеца и новото попълнение в фамилията на Зара Тиндал, което се появи на бял свят през март тази година.

Уилям и Кейт също споделиха невиждана до в този момент фотография от 2015г. На нея се виждат Уилям, Кейт, кралицата, принц Филип и дребните Джордж и Шарлот.

Today we share, along with Members of The, photographs of The Duke of Edinburgh, remembering him as a father, grandfather and great-grandfather.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР