Кралският експерт и журналист Фил Дампиър заяви, че принц Хари

...
Кралският експерт и журналист Фил Дампиър заяви, че принц Хари
Коментари Харесай

Кралски експерт: Меган и Хари се страхуват да не бъдат забравени

Кралският специалист и публицист Фил Дампиър съобщи, че принц Хари и Меган Маркъл считат, ч е не могат да останат отвън светлината на прожекторите или заглавията на вестниците от с трах, че ще изгубят въздействието си.

Коментирайки решението на двойката да си вземе " наставнически отпуск " след раждането на щерка им Лилибет, Дампиър изясни, че Хари и Меган непрестанно се тормозят, че хорат а " могат да не помнят за тях ", в случай че останат безмълвни.

След броени дни публиката ще чуе двойката да показва мислите си по редица тематики - от расизъм до психологично здраве - в шестте елементи на независимия сериал на Netflix " Хари и Меган ". Въпреки че избухливият темперамент на предаването беше явен от късия, само че трагичен филмов откъс, един от вътрешните източници в екипа удостовери, че някои от мненията на двойката са " огнени ".

След раждането на дъщерята на двойката, Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор, на 4 юни 2021 година, двойката съобщи, че си взима " наставнически отпуск ", само че редица кралски коментатори останаха комплицирани, откакто двойката продължи да прави изказвания.

Дампиър съобщи пред The Sun: " М ислех, че се допуска, че ще се отдръпват за най-малко пет месеца, предполагаше се, че ще си вземат тези няколко месеца отпуск, с цел да се грижат за младото си семейство. Не мисля, че фактически са имали такива проекти. Изглежда, че не слизат от заглавията на вестниците в интервала, в който се предполагаше, че ще бъдат тихи, тъй че е малко необичайно. Покойната английска кралица постоянно повтаряше: " Трябва да ме видят, с цел да ми повярват " и същото се отнася за Хари и Меган. Ако те в действителност нямат обществен профил и хората не ги виждат, могат бързо да бъдат забравени, което явно не желаят ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР