Кралските събития винаги привличат интерес. Дали става дума за тържествена

...
Кралските събития винаги привличат интерес. Дали става дума за тържествена
Коментари Харесай

Сватбите на кралските двойки, за които не знаем много

Кралските събития постоянно притеглят интерес. Дали става дума за тържествена женитба, обилен бал или кръщене на някой от наследниците на трона, милиони хора по света с интерес преглеждат фотоси и четат разнообразни любопитни вести за изтънчените особи.

Светът е в очакване на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. Преди тях през 2010 година под венчилото минаха принц Уилям и Кейт Мидълтън.

За сватбата се говореше с дни. Днес обаче няма да обърнем внимание на идната на следващия ден венчавка, а на тези кралски сватби, за които по-скоро не знаем.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ КРАЛСКИТЕ ВЕНЧАВКИ, ЗА КОИТО НЕ ЗНАЕМ МНОГО

От вълшебни позлатени каляски, до красиви, елегантни, а някои съобразени с обичаите в страната, булчински рокли. Дълги и обилни церемонии, които се помнят за дълго.

Eдна от сватбите, която е описвана като извънредно красиво празненство на любовта - тази на холивудската актриса Грейс Кели и принца на Монако Рение III. Те се среща по време на фестивала в Кан през 1955 година

На 19 април 1956г. Грейс се омъжва за Рение III. Венчавката е известна като "Сватбата на века ".

Най-скъпите кралски булчински рокли в историята



Двамата имат 3 деца – 2 дъщери и наследник. Най-напред се ражда щерка им Каролин (1957), след това се ражда синът им Албер (1958), а най-малка е щерка им Стефани, родена през 1965 година

В галерията горе може да разгледате другите кралски сватби, които подбрахме за вас.





Всичко за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл четете във Vesti.bg.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР