Кралските особи по света винаги живеят под зоркото око на

...
Кралските особи по света винаги живеят под зоркото око на
Коментари Харесай

Отвя Кейт! Кралица Летисия е безумно секси в червен панталон

Кралските особи по света постоянно живеят под зоркото око на обществото освен поради активността, която правят, само че и поради метода си на обличане. Въпреки че Кейт Мидълтън постоянно попада в стилните ранглисти, една дама от Испания не ѝ отстъпва в стила и заслужава мястото измежду най-добре облечените кралици, написа " Тялото ".



Точно по този начин, приказваме за кралица Летисия, която постоянно се трансформира в стилното ни ентусиазъм, залагайки на доста по-обикновени облекла, в сравнение с сме привикнали да виждаме в дрешниците на кралски особи. Тя също по този начин печели точки и с обстоятелството, че съвсем постоянно залага на локални дизайнери, подкрепяйки испанското развиване и промотирайки сънародниците си пред света.

За следващото си кралско обвързване, кралица Летисия ни даде концепция за празничен тоалет, който не включва рокля или пола. Подходящ е за всяка от нас, която търси по едно и също време улеснение и грациозност, като в това време облеклото може да се носи както на публични празненства, по този начин и в офиса или в друга ежедневна среда. С две думи – съвършената композиция.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР