Кралските особи на Великобритания са известни с това, че не

...
Кралските особи на Великобритания са известни с това, че не
Коментари Харесай

Как Кейт Мидълтън подкрепи Украйна

Кралските особи на Англия са известни с това, че не приказват за политическите си пристрастия, не разясняват политически събития и не показват мнение за тях.

Това не значи, че е нямат мнение, в противен случай .

Просто го показват по доста грациозен метод, най-често посредством облеклото си. Всички помним драмите към Брекзит и кралица Елизабет II, която още през 2017 година недвусмислено сподели мнението си за него като се появи с небесносиня шапка със златисти перли – тъкмо като знамето на Европейски Съюз.
 Кралица Елизабет II при откриването на сесията на брианския парламент през 2017 година
Сега брачната половинка на принц Уилям, която един ден също ще бъде кралица на Англия, върви по стъпките на монарха. За службата за Деня на Британската общественост, известна като Общността на нациите,

херцогиня Катрин беше подбрала деликатно облеклото си, с цел да изрази поддръжката си за Украйна .

Кейт беше облечена от главата до петите в синьо – носейки превъзходно палто рокля, стилна шапка в същия цвят и сини токчета с деликатна златна подметка – синьо и жълто, цветовете във флага на Украйна. Овен това тя получи и дребен букет със сини и жълти цветя.

Почитателите на кралското семейство засипаха с похвали херцогиня Катрин в обществените мрежи като един написа: „ Кейт не е просто красива, тя има класа, отдаде респект на народа на Украйна с тоалета и букета си “.

Денят на Британската общественост беше маркиран присъствено за първи път от 2020 година

поради пандемията от COVID-19. За страдание кралица Елизабет II не можа да участва на събитието поради преклонната ѝ възраст и нежното ѝ здраве. Тя пропуща службата за първи път от десетилетие.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР