Кралските особи може да са едни от най-известните и най-привилегированите

...
Кралските особи може да са едни от най-известните и най-привилегированите
Коментари Харесай

От заболявания до лични трагедии: 6 принцеси, които преодоляха огромни трудности

Кралските особи може да са едни от най-известните и най-привилегированите хора по света, само че това не значи, че са освободени от сложни интервали в живота си.

Принцесата на Уелс самоуверено разкри диагнозата си рак в прочувствено и необикновено вълнуващо видео известие предишния петък. 
 Момичетата без знатно родословие, които станаха принцеси  Момичетата без знатно родословие, които станаха принцеси  Момичетата без знатно родословие, които станаха принцеси  Момичетата без знатно родословие, които станаха принцеси
„ В този миг мисля и за всички тези, чийто живот е бил обиден от рак. За всеки, който се сблъсква с това заболяване, под каквато и да е форма, моля, не губете религия или вяра. Не сте сами ", сподели принцеса Кейт.


 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
Подобно на Кейт, доста дами в различни кралски фамилии в Европа и света са претърпели извънредно сложни времена. 

Някои принцеси и кралици даже са избрали да приказват за тези провокации в персонални изявленията или посредством личната си работа, в това число престолонаследничката на Швеция Виктория и престолонаследничката на Норвегия Мете-Марит.

Вижте в галерията ни кои са тези мощни и почтени за удивление дами:
 6 принцеси, които преодоляха големи компликации  6 принцеси, които преодоляха големи компликации  6 принцеси, които преодоляха големи компликации  6 принцеси, които преодоляха големи компликации
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР