Кралските финанси са нещо сложно, тъй като много от данните

...
Кралските финанси са нещо сложно, тъй като много от данните
Коментари Харесай

Кой колко е богат в британското кралско семейство

Кралските финанси са нещо комплицирано, защото доста от данните за тях се пазят в загадка. В общественото пространство обаче въпреки всичко са известни някои елементи за благосъстоянието на най-популярното кралско семейство в света - английското.

Общото положение на кралица Елизабет II и семейство ѝ се образува от средствата от специфични фондове за тях, парцели и скъпи персонални движимости, измежду които бижута и творби на изкуството.

Ето и кой какъв брой е богат в английското кралско семейство по данни на Wealth-X и Time.

Кралица Елизабет II . Логично, кралицата има най-голямо положение - допуска се, че то надвишава 520 млн. $.

Принц Филип. Съпругът на кралицата неотдавна се отдръпна от публичните си отговорности. Неговото персонално благосъстояние се равнява на към 30 млн. $.

Принц Чарлз. Престолонаследникът разполага с към 400 млн. $. Той постоянно подарява суми за благотворителни дела.



Принц Уилям и принц Хари. Смята се, че двамата имат по сред 25 и 40 млн. $. Част от парите си са наследили от майка си - починалата принцеса Даяна.

Кейт Мидълтън. Съпругата на принц Уилям идва от богато семейство и парите ѝ не са пристигнали единствено от брака ѝ. Тя има към 10 млн. $ персонални финанси.

Меган Маркъл. Американката скоро ще се причисли към кралското семейство като брачна половинка на принц Хари. Нейното персонално благосъстояние е към 5 млн. $, насъбрани от функциите ѝ в малкия екран и киното.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР