Кралските фенове се възхищаваха онлайн колко висок е принц Джордж

...
Кралските фенове се възхищаваха онлайн колко висок е принц Джордж
Коментари Харесай

Кралските фенове се радват на ръста на принц Джордж в новата семейна коледна картичка

Кралските почитатели се възхищаваха онлайн какъв брой висок е принц Джордж и какъв брой доста наподобява на татко си принц Уилям.

Ентусиастите с орлови очи реагираха на формалната коледна картичка на кралското семейство за 2023 година, която включва впечатляваща черно-бяла фотография на фамилията дружно. Принц Джордж стои до майка си, принц Луис стои до Уилям, а принцеса Шарлот седи на стол пред роднините си.

И на фотографията Джордж е с височината на врата на Кейт и съвсем до раменете... височина до татко си в портрета. Известно е, че Кейт е към 5 фута 7 инча, а Джордж, който е единствено на 10 години, продължава да пораства.

Споделяйки изненадата си във Фейсбук, кралските почитатели споделиха, че младият правоприемник е след татко си, който самият е висок над 6 фута 7 инча. Една жена сподели: " Боже, той е толкоз висок. " Друг разгласява: „ Изглежда, че принц Джордж е имал внезапен напредък. “

Коментари бяха споделени и в обществените медии, в това число X, по-рано прочут като Twitter, откакто Джордж беше гра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР