Кралската сватба на принц Хари и Меган Маркъл на 19

...
Кралската сватба на принц Хари и Меган Маркъл на 19
Коментари Харесай

Братът на Меган Маркъл също без покана за сватбата

Кралската женитба на принц Хари и Меган Маркъл на 19 май ще се състои в отсъствието на огромна част от фамилията на актрисата. Преди време стана ясно, че сестрата на бъдещата херцогиня не е мечтана на събитието.

Според английски таблиоди, по-големият й брат също е останал без покана . 51-годишният Томас Маркъл няма да има опция да види сестра си като младоженка, в случай че не гледа обилната гала по малкия екран.

 Снимка 351885

Още предходната година се разшумя около името на брата на Меган, само че не за положително. Томас бе задържан, откакто е опрял револвер в главата на своята обичана. Подобно действие поставя огромно черно леке върху реномето на семейството Маркъл. Затова не е особена изненада, че ще има още един отсъстващ от нея на сватбата.

Със сигурност най-малко родителите на Меган ще участват на размяната на обети сред щерка им и принц Хари. А Томас Маркъл, представен от The Mirror, е безапелационен, че около връзката си с кралския правоприемник актрисата е не запомнила за своите корени и е обърнала тил на фамилията си .

Публикация, споделена от DuchessofSussexMeghanMarkle (@duchessofsussexmeghanmarkle) на Апр 14, 2018 в 12:08 PDT

Братът на Меган споделя още, че не е толкоз наскърбен, колкото комплициран, тъй като двамата преди са били доста близки . След гибелта на баба им, тя се е преместила в Торонто и не са се виждали от началото на фотосите на " Костюмари ".

 Меган Маркъл няма да предложения сестра си на сватбата
Меган Маркъл няма да предложения сестра си на сватбата

Ето за какво

Томас даже си разрешава да я дефинира като " подправена " , тъй като доста добре познава същинското й лице. Според него, тя в никакъв случай няма да бъде като Даяна, с която мнозина я съпоставят.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР