Кралската испанска футболна федерация (RFEF) направи изявление на официалния си

...
Кралската испанска футболна федерация (RFEF) направи изявление на официалния си
Коментари Харесай

Испанската федерация за случващото се с Барселона: Това не е добре за футбола

Кралската испанска футболна федерация (RFEF) направи изказване на формалния си уеб страница по отношение на обстановката с следствието на испанската прокуратура против Барселона по съмнение в подкупване на съдии.

" RFEF спомага в процеса след съответна тъжба от прокуратурата. Освен това, откакто проучва обстановката, федерацията изпрати отчет от отдела по нравственос и цялата обвързвана документи, в това число писмо за удостоверение, до шефа по нравственос на УЕФА. 

RFEF сътрудничи на способените органи през цялото време, с цел да направи следствието на този случай допустимо най-лесно. 

УЕФА също беше осведомена за явяването на RFEF в съда. Гореспоменатият отчет, направен от отдела по нравственос, беше показан на клуба на Барселона и на съдийската комисия. 

RFEF прави и вътрешно следствие през цялото време. Федерацията е подготвена за подпомагане и желае делото да бъде завършено, а също по този начин приканва за успокоение, с цел да се смъкна напрежението в правосъдната система. Това не е добре за футбола. Справедливостта изисква време и доказателства ", се споделя в формалното изказване на RFEF.

Както е известно, прокуратурата в Барселона заведе дело против клуба и някогашните му президенти Джосеп Бартомеу и Сандро Росел по случай с възможна корупция при заплащания на някогашния вицепрезидент на Съдийската комисия към испанската футболна федерация Хосе Мария Енрикес Негреира.
 Специално за Барселона: клубът получил скъпа вътрешна информация за значим дуел Специално за Барселона: клубът получил скъпа вътрешна информация за значим дуел  Кой ще победи в Ел Класико? Барселона против Реал Мадрид - тази класика не омръзва в никакъв случай Кой ще победи в Ел Класико? Барселона против Реал Мадрид - тази класика не омръзва в никакъв случай
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР