Кралската фамилия също не проявява разбиране към младото момиче, а

...
Кралската фамилия също не проявява разбиране към младото момиче, а
Коментари Харесай

Извади Кирливите Ризи И Хвърли Кралското Семейство В Паника! Бодигардът На Даяна Призна, Че Е Убита Заради

Кралската фамилия също не демонстрира схващане към младото момиче, а кралицата — майка се отдръпва от нея, поради издънки на баба й. След като осъзнава, че няма по какъв начин да се впише в двореца, а най-много, че не е мечтана от личния си брачен партньор, принцесата се трансформира в същински призрачен сън за кралската фамилия. И ангел за обществото.

„ Британците желаеха непрекъснато да я виждат под светлините на прожекторите, само че тя бе доста повече от безгласна кукла. Докато Чарлз се криеше при Камила, Даяна стана звезда — поде борба против СПИН-а, води война против пехотните мини, помагаше на деца в Африка. Това го вбесяваше “, разкрива още телохранителят.

Той споделя, че до момента в който Даяна не е понасяла приятелите на Чарлз и любовта му към полото, което считала за „ тъп “ спорт, той се заяждал с нея за това, че постоянно е във фокуса на прожекторите, трансформирайки го в безгласна писмен знак. „ Това влудяваше Чарлз и Камила. Той беше законният престолонаследник, бъдещия крал на Англия и мъжът, пред който трябваше да се прекланя целия свят. Вместо това, светлините на прожекторите постоянно бяха върху брачната половинка му, отнемайки и дребното внимание, което му се поставя “, разкрива още гардът.

Принцесата постоянно е унижавана от брачна половинка си и любовницата му, които даже трансформират Хайгроув в собствен дом, а Даяна постоянно плаче на рамото на принцеса Маргарет в Кенсингтън палас. „ Двете имаха толкоз сходни ориси, че не беше мъчно да станат приятелки. Ако някой разбираше Ди, то това бе точно сестрата на кралицата “, споделя някогашния телохранител. Той споделя, че след случая по време на мач на поло, при който Чарлз си чупи ръката, той желае Камила до леглото си, прогонвайки Даяна от болничното заведение. За нея това е последната капка и тя споделя, че повече няма да прави опити да избави брака си. А Чарлз и Камила могат да вършат каквото си желаят. Както и тя.

Няколко месеца по-късно, до момента в който тя е на ски почивка в Лех, принцесата прави нещо необичайно — прескача през нощта терасата на хотелския си апартамент и изчезва безследно за часове, без никой да разбере. На сутринта се прибира, поздравява всички, минавайки най-спокойно през фоайето и изчезва в покоите си. До последния си мирис обаче отхвърля да разкрие, къде е била толкоз време и какво е правила на открито сама.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР