Кралицата от конкурсите за красота Линдзи Шрайвър, е била арестувана

...
Кралицата от конкурсите за красота Линдзи Шрайвър, е била арестувана
Коментари Харесай

От конкурси за красота до заговори за убийства: Тъмната страна на Линдзи Шрайвър

К ралицата от състезанията за хубост Линдзи Шрайвър, е била задържана от полицията по обвинявания в обмисляне на убийството. От полицията оповестяват, че тя е взела участие в скрит план за ликвидиране, дружно с любовника си, гражданин на Бахамите. Двамата имали проект да убият брачна половинка на Линдзи, съобщава Mirror.

Прокурорите към този момент отдръпнаха възраженията си във връзка освобождението на 36-годишната Шрайвър, както и от хипотетичния ѝ ухажор Терънс Бетел. Те си и от 29-годишния Фарон Нюболд, предполагаемия наемен палач. До освобождението им се стигна откакто следователи са разговаряли с любовникът на Линдзи, оповестява изданието Bahamas Court News.

Предполагаемият скрит план за убийството на дългогодишният състезател на " Атланта Соколс " Робърт е оголен на 16 юли. Властите са разследвали за навлизане с щурм в бар " Grabber's Bar and Grill " на остров Абако. По време на акцията полицията открива известия в WhatsApp, в които се разисква злокобният проект за ликвидиране, написа Mirror.
               

Твърди се, че Линдзи и Терънс Бетел са почнали аферата си, до момента в който семейство  е обитавало на Бахамите. След като  разкрива извънбрачната връзка на своята брачна половинка, подава молба за бракоразвод, написа още изданието.

Властите настояват, че Линдзи е била решена да реализира проекта си за ликвидиране. Те показват, че наела наемен палач от Бахамските острови, който да извърши действието.

В петък обвинените се явиха пред изпълняващия длъжността основен магистрат, Роберто Рекли. В съда стана ясно, че обвинените са се съгласили, да им слагат последяващи гривни и да останат на Бахамите до 5 октомври, когато е планувано да се върнат в съда, оповестява още изданието.

Линдзи и Робърт се срещат за първи път в университета " Обърн " през 2007 година Връзката им наподобява идилична, както проличава от изявленията на Линдзи в Instagram, в които тя показва щастливия им фамилен живот. Двойката има тримата сина, като най-малкият е единствено на четири години.

През 2020 година Линдзи  пише в Instagram: " Ключът към съвършения брак, е да имаш двама несъвършени хора, които отхвърлят да се откажат един от различен.'' Преди да бъде упрекната в скрит план за ликвидиране, Линдзи  е носителка на купата Мис Хюстън Каунти през 2005 година, 
               

Футболната кариера на Робърт претърпява поврат, откакто е освободен от " Атланта Фалконс " преди началото на сезона през 2009 година Впоследствие, той стартира работа в застрахователната компания.

Робърт споделя пред " Ню Йорк Поуст ", че към момента не може да откри сили да опише на синовете си за ареста на майка им.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР