Кралицата на Великобритания Елизабет II почина вчера, а днес целият

...
Кралицата на Великобритания Елизабет II почина вчера, а днес целият
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Светът оплаква кралицата

Кралицата на Англия Елизабет II умря през вчерашния ден, а през днешния ден целият свят изпраща съболезнования на фамилията й и английския народ. Сега новият крал Чарлз III и кралският двор имат тежката задача - операцията " Лондонския мост " - траурните две седмици до погребението й.

В България имаме регистриран нов растеж на цените на продуктите, заяви ръководителят на ДКСБТ. Пазарната ни количка е с 24% по-скъпа за последното тримесечие. От калорийна позиция стигаме досега, в който свинското месо е по-изгодно от зеленчуците.

В Русия стартират тридневни локални избори - предстоящо се резервира модела, който разрешава доста повече операции на вота. Затвореният опозиционер Алексей Навални поучава руснаци да гласоподават интелигентно - тъй че да подринат контрола на Кремъл - само че тази тактичност надали ще е сполучлива във към този момент класическата тирания на Путин.

Руснаците пък още могат да пътуват в Европейски Съюз, само че към този момент няма да имат улеснен развой по взимане на визи, реши Съвета на Европейски Съюз. Ще заплащат повече, ще дават повече документи, и ще чакат повече.

Служебният енергиен министър Росен Христов пък откри през днешния ден топлата вода - че съветската държавна енергийна компания " Газпром " не желае да работи с нас по силата на чисто политическо решение. Останалата част от света знаеше това от месеци.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР