Кралицата на Великобритания Елизабет II е призовала поданиците си да

...
Кралицата на Великобритания Елизабет II е призовала поданиците си да
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II сравни коронавируса с чумата

Кралицата на Англия Елизабет II е призовала поданиците си да последват нейния образец и да се имунизират против. 
" Получаването на имунизацията ви дава чувство за сигурност, което съгласно мен е доста значимо. Освен това имам вяра, че за хора, които в никакъв случай преди не са били имунизирани, това явно е мъчно решение, само че те би трябвало да мислят освен за себе си само че и за другите ", сподели кралицата, отбелязвайки скоростта, с която са основани имунизациите, и триумфа на имунизационната стратегия на кралството.
Кралицата добави, че инжекцията " въобще не е мъчителна “ и е " изцяло безвредна “, и съпостави пандемията на ковид с чумата , както и борба с присъединяване на цялото население на планетата Както и през Втората международна война, сподели тя, британците се сплотиха пред общата опасност.
На 9 януари Бъкингамският замък разгласи, че Елизабет II и брачният партньор ѝ принц Филип са били имунизирани против ковид. По предписание информация за здравословното положение на монарха и медицинските процедури, на които се подлага Нейно Величество, не се разкрива, само че в този случай по решение на самата кралица е направено изключение.
Кампанията за имунизация в Обединеното кралство започва на 8 декември 2020 година До 14 февруари, в сходство с държавните проекти, 15 милиона души от изключително уязвими групи от популацията са получили първата доза от имунизацията, на които се падат 88% от всички смъртни случаи измежду инфектираните с ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР