Кралицата на попа Мадона е била забелязана да се подпира

...
Кралицата на попа Мадона е била забелязана да се подпира
Коментари Харесай

Мадона с патерици на протест в Лондон

Кралицата на попа Мадона е била видяна да се подпира с патерици на митинг в Лондон в поддръжка на придвижването " Животът на чернокожите е от голяма важност " (Black lives matter), заяви Daily Star. 61-годишната певица прибягва до помощните средства, откакто неотдавна претърпя интервенция на коляното поради рухване от сцената през март по време на турнето си Madame X.

Снимки и видеа от присъединяване на Мадона във вчерашния лондонски митинг се завъртяха из обществените медии, откакто звездата беше разпозната да скандира лозунги измежду тълпата. На фрагментите тя е с тениска с мотото на придвижването и тъмни слънчеви очила. Сред потребителите на Туитър не липсваха такива, които показаха недоволството си от Мадона. " Къде беше тя през последните четири години? Тя не е по-добра от някоя инфлуенсърка в Тик Ток ", декларира сериозно надъхан ползвател на обществената медия. " Активното присъединяване в митинг е по-добро от нищо ", написа в отговор различен консуматор. Мнозина се изрекоха и в поддръжка на Мадона. " Като привилегирована бяла жена тя е направила извънредно доста за чернокожата общественост " и " Мадона е на 61 години, с патерици, възвръща се от интервенция. Въпреки това е тук, както е била постоянно. Тя не носи първокласни облекла, които да я открояват. Мадона просто е едно човешко създание измежду други човешки същества ", гласят одобрителните мнения.

Мадона не е единствената звезда, която поддържа митингите с персонално присъединяване в тях. Малко по-рано на протест в Чикаго е бил видян и рапърът Кание Уест. Той се движел дружно с група ученици на чикагско държавно учебно заведение, което преди случая с Джордж Флойд било сключило контракт за защита с полицейско ръководство в града.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР