Кралицата на красотата на Обединеното кралство Аструд Теадора Колдуел разкри

...
Кралицата на красотата на Обединеното кралство Аструд Теадора Колдуел разкри
Коментари Харесай

Изгонена от къщи: кралица на красотата разказа как е живяла на улицата СНИМКИ

Кралицата на хубостта на Обединеното кралство Аструд Теадора Колдуел разкри по какъв начин е съумяла да преобърне живота си, откакто се е борила с психологично заболяване, бездомност и някогашен принудител като тийнейджърка. 

Момичето беше короновано като Мис Келвингроув (Шотландия) и се надява в бъдеще да се бори за купата Мис Англия.

21-годишна британка описа по какъв начин е имала спорове със фамилията си като тийнейджърка, вследствие на което е била изгонена от вкъщи си на 16 годинипише Daily Star. Аструд била бездомна, пиела доста и живеела на улицата и в хостели за бездомни до 18-годишна възраст.

Тя описа, че с някогашния й сътрудник прекарвали всяка вечер в търсене на място за спане.
 Аструд Теадора Колдуел, девойки, алкохол, общежитие, младежи, Аструд пиела доста и живеела на улицата и в хостели за бездомни. Снимка: Daily Record
" През половината време бяхме будни и ходехме до зори. Нямате визия какъв брой стресиращ беше остарелият ми живот, само че желая хората да знаят, че можете да започнете изначало. Бях изгонена от къщи. Имах разрушителна, насилствена връзка с бивше гадже. Беше токсично. В последна сметка живях на улицата и в пет разнообразни хостела, преди да намеря излаз ", сподели момичето пред Daily Record.

В последна сметка тя съумяла да си обезпечи апартамент от Cadder Housing Association в Глазгоу.

" От този миг започнах да пониквам. Спрях да пия. Имайки личен апартамент, започнах да изкарвам парите си. В един миг работех седем дни в седмицата на разнообразни места - админ, служащ във фабрика, барман и фризьорски помощник – за да стъпя на крайници “, спомня си Аструд.
 Кралица на хубостта, момиче, жена, британка, Аструд Теадора Колдуел
Британката сподели още, че тя и фамилията й са съумели да възстановят връзките.
" С майка ми сме по-близки от всеки път. Тя доста се гордее с мен ", добави момичето.
Аструд, която икономисва за тоалетите, от които се нуждае, с цел да се състезава в състезанието за Мис Глазгоу, сподели, че състезанията за хубост постоянно са били „ нейната фантазия “. Ако завоюва състезанието за Мис Глазгоу, тя ще взе участие в състезанието Мис Англия. Момичето към момента се бори с недостиг на вниманието и хиперактивност, което й предизвиква проблеми с паметта и може да я подведе.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР