Кралицата на Испания Летисия Ортис посети в понеделник един от

...
Кралицата на Испания Летисия Ортис посети в понеделник един от
Коментари Харесай

Кралицата на Испания остави короната и се включи в дейността на Червения кръст

Кралицата на Испания Летисия Ортис посети в понеделник един от центровете на Червения кръст в столицата Мадрид, с цел да се запознае от близко с работата на доброволците и личния състав във време на пандемия. Това е първото излизане на испанската кралица от двореца Сарсуела след въвеждането на изключителното състояние в страната преди два месеца.

Защитена с елементарна хирургическа маска и ръкавици, кралица Летисия пожела да облече и една от жилетките на Червения кръст и ''да влезе в обувките'' на част от доброволците. По време на събитието тя бе осведомена с активността, която се прави от всички над 40 000 доброволци на испанския Червен кръст, подкрепили към 1,5 млн. души от началото на изключителното състояние.



Снимка: Getty Images

Кралицата изяви предпочитание да организира диалог на един от телефоните за оказване на психическа помощ, след което взе участие и във видеоразговор с едно от близо 9000-те деца, които вземат участие в специфична просветителна стратегия, оказваща поддръжка на възпитаници от фамилии с ниски приходи.



Снимка: Getty Images

Накрая кралица Летисия огледа и склада на Червения кръст, където й бе показано по какъв начин се опаковат продуктите от първа нужда, преди да бъдат доставени на хората в потребност. От началото на рецесията са раздадени повече от 450 хиляди компплекта с артикули от най-съществена нужда за испанците.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР