Кралицата на гарваните“ Мерлина е изчезнала и е възможно да

...
Кралицата на гарваните“ Мерлина е изчезнала и е възможно да
Коментари Харесай

Изчезна Мерлина – кралицата на гарваните в Тауър

„ Кралицата на гарваните “ Мерлина е изчезнала и е допустимо да е умряла, оповестиха от, предава РИА Новости.
„ Нашият обичан гарван Мерлина не се е появявала в Тауър към този момент няколко седмици. Продължителното неявяване на Мерлина допуска, че може и да е умряла. Въпреки че за гарваните е всекидневно да летят оттатък рамките на крепостните стени, свободолюбивата Мерлрина по-рано постоянно се връщаше при пазителя на и неговите сътрудници, към които беше доста привързана “, се споделя в формалното изказване на представителя на крепостта – музей.
 Тауър Бридж не се затвори, безпорядък в трафика в Лондон (ВИДЕО) Тауър Бридж не се затвори, безпорядък в трафика в Лондон (ВИДЕО)
Тауър Бридж не съумя да се затвори по механически аргументи, откакто се отвори, с цел да пусне транспортен съд, плаващ по Темза през днешния ден следобяд, съобщи...
Мерлина беше неоспорим водач на популацията гарвани в Тауър и ще липсва на гарваните, на пазителя на гарваните и на всички нас – чиновниците в Тауър “, акцентира той.
Според антична легенда, гарваните в Лондонския Тауър са пазителите на английската корона и в случай че останат по-малко от шест, кулата, а дружно с нея и цялата монархия ще паднат.
След изгубването на Мерлина в крепостта са останали шест птици.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР