Кралицата на чистотата“ на Instagram оставя своите съперници на пух

...
Кралицата на чистотата“ на Instagram оставя своите съперници на пух
Коментари Харесай

Огромното богатство на г-жа Хинч беше разкрито, тъй като тя направи £7 милиона само за три години

„ Кралицата на чистотата “ на Instagram оставя своите противници на пух и прахуляк след още една извънредно сполучлива година.

„ Cleanfluencer “ Г-жа Хинч добави £2 милиона към положението си през 2023 година, което значи, че е спечелила £7 милиона единствено за три години.

33-годишната - чието същинско име е Софи Хинчлиф - завоюва огромни пари от най-хубавото си - продажба на книги, телевизионни творби и онлайн щепсели за артикули за домашна грижа. Тя също има лична гама от артикули за дома Tesco и записките й „ Това съм аз “ станаха бестселър през 2020 година Миналата седмица майката на две деца от Есекс показа своите сезонни препоръки за нареждане.

Г-жа Хинч, която стана известна в Instagram през 2018 година, предложи да дарите предмети за щедрост или да ги рециклирате, в случай че не сте ги употребявали от година. Тя сподели: „ Извеждането им от къщата е от основно значение, защото би трябвало да извършите място за нови дарове, които могат да дойдат – изключително в случай че имате деца. “

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР