Кралицата на 65-ите награди Грами тази година безспорно е Бионсе.

...
Кралицата на 65-ите награди Грами тази година безспорно е Бионсе.
Коментари Харесай

Наградите Грами: Рекордът на Бионсе, сбъднатата мечта на Адел и едно изненадващо приятелство между бивши

Кралицата на 65-ите награди Грами тази година несъмнено е Бионсе. Поп звездата стана най-награждаваният реализатор в историята на влиятелната гала, която се състоя в неделя, 5 февруари, в Лос Анджелис.

На събитието участваха най-популярните звезди, които победиха в света на музиката през последната година . Церемонията се оказа празник на другарството, свободата и любовта , а блясъкът, наелектризиращите осъществявания и красивите тоалети за поредна година накараха целия свят да приказва за влиятелните награди.
 Най-впечатляващите тоалети на 65-ите награди Грами  Най-впечатляващите тоалети на 65-ите награди Грами  Най-впечатляващите тоалети на 65-ите награди Грами  Най-впечатляващите тоалети на 65-ите награди Грами
Бионсе счупи над 20-годишния връх на починалия Джордж Шолти. Британският диригент има впечатляващите 31 победи, а Бионсе завоюва своята 32-ра премия, която беше в категорията най-хубав денс/електронен албум за „ Renaissance “.

Докато Бионсе вървеше към сцената, цялата аудитория, в това число брачният партньор ѝ, Джей Зи - я приветства на крайници.
                             

" Много благодаря. Опитвам се да не бъда прекомерно прочувствена “, сподели певицата от сцената. Тя благодари преди всичко на Бог, а по-късно и на родителите си за обичта и поддръжката през годините, като загатна и починалия си чичо Джони, който умря от СПИН и е нейното ентусиазъм за албума „ Renaissance “ .

Бионсе не пропусна да изрази любов и благодарност и към своя брачен партньор Джей Зи, както и към трите им деца, които ги гледат вкъщи.
                             

Тази премия беше четвъртата победа на Бионсе за вечерта . По време на церемонията преди телевизионното предаване тя завоюва награди за най-хубаво R&B осъществяване за „ Plastic Off the Sofa “ и най-хубав денс/електронен сингъл за „ Break My Soul “. След началото на телевизионното предаване тя получи и наградата за най-хубава R&B ария за „ Cuff It “.

Въпреки триумфа си, Бионсе за четвърти път не получи най-желаната премия за албум на годината.

През 2017 година певицата имаше всички шансове с „ Lemonade “, само че тогава успеха отиде при „ 25 “ на Адел. Приемайки наградата, самата Адел съобщи от сцената, че за нея заслужилият победител в категорията е Бионсе .
                             

Сега албум на годината стана „ Harry's House “ на Хари Стайлс.

Държейки в ръце влиятелната премия, Хари означи от сцената, че всеки от изпълнителите в тази категория му е служил като ентусиазъм през годините и акцентира, че „ няма такова нещо като най-хубавото в музиката “.

А кои бяха най-хубавите, прочувствените и забавните моменти от нощта на премиите Грами, описваме в галерията :
 Вълнуващите моменти от премиите Грами, за които всички приказват  Вълнуващите моменти от премиите Грами, за които всички приказват  Вълнуващите моменти от премиите Грами, за които всички приказват  Вълнуващите моменти от премиите Грами, за които всички приказват
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР