Кралица на красотата предприема съдебни действия срещу конкурса "Мис Свят",

...
Кралица на красотата предприема съдебни действия срещу конкурса "Мис Свят",
Коментари Харесай

Отнеха титлата от Кралица на красотата, защото била...

Кралица на хубостта подхваща правосъдни дейности против състезанието "Мис Свят ", откакто тя е била дисквалифицирана, написа The Sun.

24-годишната Вероника Дидусенко бе коронясана за Мис Украйна, само че купата й беше отнета четири дни по-късно, откакто стана ясно, че е разведена и със наследник.



Тя трябваше да продължи да показва страната си на финалите на „ Мис Свят “, само че бе дисквалифицирана и сменена от друга състезателка.

Вероника твърди, че шефовете на английската франчайз Miss World нарушават Закона за равенството от 2010 година и изиска те да трансформират своите "остарели " правила за състезанието.

„ Беше в действителност унизително, когато бях дисквалифицирана. Бях доста смутена. Трябваше да върна купата, короната и паричните награди.

Не можех да допускам, че ще създадат такова нещо в днешно време.

Защо фактът, че имам наследник и съм била женена да е причина за лишаването ми от премията? Шокиращо е ", недоволства хубавицата.

Вероника, която работи като модел, прибавя:



„ Не мога да приема, че тези правила към момента съществуват. Те са архаични. Мисля, че те нарушават законите за тъждество. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР