Кралица Камила замени крал Чарлз на едно от най-големите събития

...
Кралица Камила замени крал Чарлз на едно от най-големите събития
Коментари Харесай

Кралица Камила замени Чарлз на историческата Великденска служба, докато се възпроизвежда посланието на краля

Кралица Камила размени крал Чарлз на едно от най-големите събития до момента, до момента в който той продължава лекуването си от рак.

Кралицата ще раздаде обичайните кралски пари от името на брачна половинка си на обичайна работа преди Великден, която тази година се организира в катедралата Уорчестър. Смята се, че това е първият път, когато брачна половинка на монарха е натоварена със задачата да раздаде подаръците.

Въпреки това, Чарлз няма да липсва напълно на службата, беше авансово записано аудио известие изигра пред събранието, където той ще подчертае значимостта на актовете на другарство „ изключително във време на потребност “ след диагнозата рак на него и на принцесата на Уелс.

Аудиото е четене на Библията и в късото си персонално известие той ще опише получателите на пари от Маунди като „ прелестни образци за такава добрина “ в „ отдаването на толкоз огромна част от живота си в работа на другите в техните общности “. Той също по този начин ще каже по какъв начин Исус ни е дал „ образец за това по какъв начин би трябвало да служим и да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР