Кралица Елизабет Втора е починала от старост. Това е записано

...
Кралица Елизабет Втора е починала от старост. Това е записано
Коментари Харесай

Разкриха причината за смъртта на кралица Елизабет II

Кралица Елизабет Втора е умряла от напреднала възраст. Това е записано в смъртния акт на английския монарх, който беше показан официално, оповестява SkyNews. 

В документа се показва, че Елизабет е умряла в четвъртък, 8 септември, в 15:10 часа локално време, в замъка " Балморал " в Шотландия. Това е цели три часа преди формалното известие за кончината на монарха, показва медията. 

The National Records of Scotland has today published an extract from Her Majesty the Queen’s death certificate. Following her passing at Balmoral on September 8th, the Queen’s death was registered in Aberdeenshire on 16th September
— Roya Nikkhah (@RoyaNikkhah)
От часа на гибелта на кралицата излиза наяве, че множеството ѝ най-близки членове на фамилията не са съумели да се видят и сбогуват с нея преди да почине.

Принцовете Уилям, Едуард и Андрю са били на борда на самолета на път към Балморал, когато кралицата е умряла, а принц Хари е съумял да дойде цели 5 часа по-късно.
 10 велики мисли на кралица Елизабет II  10 велики мисли на кралица Елизабет II  10 велики мисли на кралица Елизабет II  10 велики мисли на кралица Елизабет II
Единствените, които са били до кралица Елизабет в последните ѝ минути, са синът ѝ крал Чарлз и щерка ѝ принцеса Ан.

Старостта е единствената причина за кончината на монарха, която е записана в смъртния ѝ акт. Такъв беше и казусът със смъртния акт на брачна половинка на кралицата, принц Филип, който умря през 2021г. на 99 години.
 Вечната обич на кралица Елизабет и принц Филип в фотоси  Вечната обич на кралица Елизабет и принц Филип в фотоси  Вечната обич на кралица Елизабет и принц Филип в фотоси  Вечната обич на кралица Елизабет и принц Филип в фотоси
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР