Кралица Елизабет II няма да присъства на благодарствената служба днес,

...
Кралица Елизабет II няма да присъства на благодарствената служба днес,
Коментари Харесай

Елизабет II пропуска днешните празненства, почувствала се зле?

Кралица Елизабет II няма да участва на благодарствената работа през днешния ден, която е част от тържествата по случай 70-годишнината ѝ на престола. А повода е, че е почувствала "известен дискомфорт ", оповестяват от Бъкингамския замък.

"Кралицата доста се наслаждения на днешния церемониал за рождения си ден и на полетите, само че изпита прочут дискомфорт ", декларират от кралската администрация.

"Като взе поради пътуването и интензивността, нужни за присъединяване в утрешната национална благодарствена работа в катедралата "Сейнт Пол ", Нейно Величество с огромно отвращение заключи, че няма да участва ", написа още в известието на Бъкингамския замък.

Празникът стартира през вчерашния ден и ще продължи до 5 юни.

70 самолета от английската войска прелетяха над двореца за шест минути, в това число и "Червените стрели " - акробатичният патрул на Кралските военновъздушни сили. Част от тях обагриха небето в цветовете на английското знаме, а останалите образуваха цифрата 70.

Кралското семейство поздрави хилядите събрали се на площада по случай юбилея. Принц Хари и брачната половинка му Меган се причислиха, с цел да гледат парада от стая в Бъкингамския замък. Братът на Хари, принц Уилям и брачната половинка му Кейт, дружно с трите им деца, следиха парада от балкона на Бъкингамския замък, дружно с Елизабет II.

96-годишната кралица е първият английски монарх, който доближава 70 години ръководство. По-рано бе публикуван и юбилейният ѝ портрет. До този миг тя е имала общо три.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР