Кралица Елизабет II дори и не подозираше, че има фалшиви

...
Кралица Елизабет II дори и не подозираше, че има фалшиви
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II побесня, след като отвори Twitter и видя нещо ужасяващо

Кралица Елизабет II даже и не подозираше, че има подправени клюки за гибелта на брачна половинка й принц Филип, които се популяризират интензивно в Twitter. Тя обаче научи неприятните вести, когато чиновниците й започнаха да я питат по какъв начин е. Това съобщи The Sun.

Кралицата била много ядосана и се обадила на нейния 97-годишен брачен партньор, с цел да обсъдят какво може да сторят, с цел да се преборят с подправените вести. През целия петък херцогът на Единбург разцъквал в Twitter, до момента в който хората считали, че е починал.

Кралската двойка призна, че е гневна поради спекулациите. Ситуацията е още по-трудна за тях, защото двойката сега е разграничена. Кралицата е на отмора в Балморал, а принц Филип е в Сандрингам.

Източник разяснява още: " И двамата одобриха, че няма да могат да създадат нищо, само че са доста, доста раздразнени. Не е хубаво да чувате хората по света да разясняват вашето здраве или гибел, даже в случай че сте привикнали да сте непрекъснато в устата на публичното ".

Той добави още: " Twitter беше запълнен със клюки, че херцогът на Единбург е умрял. Кралицата го намира за позорно. Двамата разговаряха с напрежение по телефона за към 10 минути ".

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР