Кралица Елизабет II даде прием в чест на посещението на

...
Кралица Елизабет II даде прием в чест на посещението на
Коментари Харесай

Ето така посреща гости кралицата

Кралица Елизабет II даде банкет в чест на визитата на американския президент Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания.
 Снимка 427086

На приема участваха 171 посетители, а главното меню включваше филе от камбала, филе от уиндзорско агне и пролетни зеленчуци. Бяха поднесени виновност на стойност от 38 до 1395 английски лири.

От Independent не пропуснаха да извърнат внимание и на музиката, която кралското семейство бяха избрали за декор по време на вечерята. Тя включваше осъществявания на Хендел, фрагменти от " Уестсайдска история " на Ленард Бърнстейн, както и някои песни на Ед Шийрън, сред които " Thinking Out Loud ".
 Снимка 427090

На приема бяха демонстрирани и впечатляващи тоалети от страна на всички посетители. Кралицата беше избрала бяла рокля на Angela Kelly, която съчетаваше с тиара и огърлица с диаманти и рубини.
 Снимка 427085

На банкета участва и херцогинята на Кеймбридж - Кейт Мидълтън, която също носеше бяла рокля, само че на дизайнера Alexander McQueen. Тя употребява тържественото събитие, с цел да отдаде респект на починалата Даяна, като беше поставила нейна обичана диадема.
 Снимка 427089

Мелания Тръмп пък беше облякла рокля на Dior без ръкави, съчетана с бели ръкавици. Тоалетът ѝ още веднъж не остана неусетен от стилните специалисти, въпреки че първата дама на Съединени американски щати съумя да открадне от вниманието на медиите най-много поради тоалета си на Dolce & Gabbana, който носеше при идването си в Бъкингамския замък.
 Снимка 427088

Той стана мотив и за редица спекулации, съгласно които Мелания е отдала респект на починалата принцеса Даяна, тъй като точно бялото и морскосиньото е била една от обичаните цветови комбинации на принцесата.
 Мелания Тръмп, Доналд Тръмп, кралица Елизабет II и срещата им в Бъкингамския замък
Мелания Тръмп - по-елегантна и от самата кралица

Как се впечатлява целия кралски двор

В същия жанр през 80-те и 90-те принцеса Даяна се появява на доста публични събития.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР