Кралица Елизабет и херцогинята на Съсекс пристигнаха в графство Чешир

...
Кралица Елизабет и херцогинята на Съсекс пристигнаха в графство Чешир
Коментари Харесай

Един ден с кралицата: Меган Маркъл споделя първа публична визита с Елизабет

Кралица Елизабет и херцогинята на Съсекс дойдоха в графство Чешир през днешния ден, с цел да прекарат деня в серия от визити.

За идването си в английския град Уиднес в четвъртък заран двете са пътували през нощта със специфичен трен.

Смята се, че пътуването с транспортното средство, предопределено за кралското семейство, е привилегия, от която принц Уилям се е възползвал единствено един път, а Кейт Мидълтън и брат му Хари в никакъв случай не са пътували по този метод.

Със стъпването си на гара Рънкорн двете дами се срещнаха с архитекти, планьори и други представители на общността. След това кралицата и херцогинята бяха заведени да прегледат новия мост Мърси, на чието разкриване участваха.

Графикът им за деня включва още обяд в общината на Уиднес и разкриване на спектакъл „ Сторихаус “. Двете дами имаха и опцията да чуят музикални осъществявания на локални възпитаници.

Докато за днешния си костюм и шапка кралицата залага на колорит лаймово зелено, Меган Маркъл носи рокля в неясно розово на дизайнерката Клеър Уейт Келър, основала булчинската ѝ рокля.

 Меган Маркъл Елизабет Getty

Изглежда, че херцогинята на Съсекс е отчела някои рецензии към облеклото си по време на Военния церемониал преди броени дни, където роклята ѝ беше с разголени плещи. Днешната си дреха с забавна горна част тя комбинира със обикновен черен колан, който подхожда на обувките и чантата ѝ.

 Меган Маркъл Елизабет

Това е първото обществено посещаване за Елизабет II и Меган Маркъл, което споделят единствено двете. На фотосите дамите наподобяват във очевидно положително въодушевление, а през множеството време усмивките не слизат от лицата им.

 Меган Маркъл Елизабет

 Меган Маркъл Елизабет Getty

 Меган Маркъл Елизабет Getty

 Меган Маркъл Елизабет Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР