Кралица Елизабет е на преклонна възраст. Но това явно никак

...
Кралица Елизабет е на преклонна възраст. Но това явно никак
Коментари Харесай

Как се справя кралица Елизабет с безбройните задължения

Кралица Елизабет е на напреднала възраст. Но това очевидно по никакъв начин не ѝ пречи - освен да бъде в положително за годините си здраве, само че и да извършва сполучливо всичките си задължения. А те в действителност са доста, изключително в този момент, когато тя по всякакъв начин се приготвя за своя платинен празник.
 Кралица Елизабет, платиненият ѝ празник и засаждането на милион дървета
Забележителната работа, която кралица Елизабет е свършила

Какво свързва актрисата, изиграла две кралици, и кралица Елизабет

Всъщност, кралицата има своите способи, с които да се оправи с многото отговорности. Един от които е методът от две думи, който ѝ оказва помощ да запомни най-важни елементи при срещата си с нови хора.

Успешният способ, който кралицата употребява, бе оголен от английската детска писателка Джулия Доналдсън. Преди време тя имаше своята среща с Нейно Величество, защото бе отличена с влиятелна литературна премия.
 Джулия Доналдсън в Бъкингамския замък със своето отличие за заслуги към литературата

Джулия Доналдсън в Бъкингамския замък със своето отличие за заслуги към литературата

" Разбрах от близки източници, че когато кралицата се среща с биографиите на хора, с които би трябвало да се срещне, тя употребява жълт маркер, с цел да подчертае две съществени думи, които са най-определящи за индивида. Ето за какво когато се показах пред нея, тя незабавно ми сподели: " О, значи ти си публицист. При това доста известен. " И аз незабавно си помислих: публицист и известен... очевидно това са моите две думи ", споделя авторката пред Еxpress.
 Кралица Елизабет по време на своите служебни срещи

Кралица Елизабет по време на своите служебни срещи

Стратегията, която употребява кралицата, с цел да помни хората, ѝ разрешава да поддържа стандартите и прибавя " щрих " персонално отношение към всеки. Което пък оказва помощ и на самите хора да преодолеят по-лесно терзанията си, когато се срещат с Нейно Величество.

Преди време английският публицист Адам Хеликър споделя пред списание Fabulous, че евентуално всеки се е запитвал какво усеща кралицата, когато влезе в стая, цялостна с хора, знаейки, че всички са нервни от срещата си с нея.

" Преди време самата кралица показа какъв брой провокиращ за нея е фактът, че всякога, когато отиде на празненство, всички я следят втренчено и обезпокоеното. И добави, че би се почувствала прелестно, просто да се вмъкне неусетно и свободно да си поговори с всеки, с който ѝ се прииска.
 Кралица Елизабет, Джъстин Трюдо, срещата в Уиндзор и завръщането към нормалните отговорности
Кралица Елизабет към този момент е подготвена

Обратно в играта

А нещото, което провокира най-голямо неспокойствие у Елизабет съгласно Хеликър, е " неизбежното безмълвие, което всякога провокира появяването ѝ на обществени места ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР