Крал Чарлз все пак ще проведе седмичната си аудиенция с

...
Крал Чарлз все пак ще проведе седмичната си аудиенция с
Коментари Харесай

Крал Чарлз прави голяма промяна в седмичната среща с Риши Сунак на фона на диагнозата рак

Крал Чарлз въпреки всичко ще организира седмичната си визита с премиера Риши Сунак през днешния ден - само че няма да е персонално.

Даунинг стрийт сподели, че двамата мъже ще имат седмичната си среща по телефона през днешния ден, вместо след диагнозата рак на краля. В момента Чарлз е в Сандрингам, откакто през вчерашния ден пътува там от Лондон, откакто стартира лекуването си в понеделник. Номер 10 предприе необикновената стъпка да удостовери детайлности за аудиенцията на Риши Сунак с краля след съглашение с Бъкингамския замък за откриване на информацията.

Официалният представител на министър-председателя сподели: „ По принцип нямаме и няма да имаме навика да разясняваме диалозите на премиера с краля. Но ние се съгласихме с Двореца по този въпрос съответен случай, с цел да потвърдите, че ще приказват по телефона по-късно. "

Задължение на монарха е да организира седмична визита с министър-председателя на деня, с цел да разисква въпроси, свързани с държавното управление. Това, което се споделя на срещите, постоянно остава персонално и по време...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР