Крал Чарлз Трети е с бодър дух и е изумително

...
Крал Чарлз Трети е с бодър дух и е изумително
Коментари Харесай

Прогноза: Лекарите са оптимисти за крал Чарлз III

Крал Чарлз Трети е с жизнен дух и е удивително положителен за обстановката, в която се намира - след шокиращата вест, че е има рак. 

Твърди се, че фамилията и приятелите са изумени от решимостта му да продължи " да си прави работата, както нормално ". Известно е, че положението му е диагностицирано в точния момент и прогнозата е добра.

През последните месеци Чарлз постоянно пътуваше в неделните вечерни до замъка Уиндзор, с цел да прекарва време с принц Уилям. Бащата и синът стават все по-близки.

Бъкингамският замък оповести през вчерашния ден, че лекарите са разкрили неуточнена форма на рак по време на лекуване на доброкачествено заболяване на простатата.

Чарлз е уведомил околните си по телефона, в това число сина си Хари, който към този момент лети от Калифорния към дома си, с цел да се види с татко си. Щом чул вестта, принцът незабавно се качил на самолета и се чака да бъде в родината си през днешния ден късно вечерта. 



Не е известно къде ще отседне херцогът на Съсекс, когато посети Обединеното кралство.

Хари се нуждае от авансово позволение от Бъкингамския замък, с цел да остане в кралско имение.

Той върна ключовете от " Frogmore Cottage " предишния юни, когато принцът и брачната половинка му Меган Маркъл напуснаха парцела. Искането му да остане в замъка Уиндзор беше отхвърлено от Двореца, когато през септември посети Обединеното кралство и Хари в последна сметка отседна в хотел.

Чарлз дойде в Лондон през вчерашния ден сутринта от имението си в Сандрингам със брачната половинка си Камила, с цел да стартира амбулаторно лекуване в болница, която се пази в загадка.

Камила ще бъде до брачна половинка си от самото начало, само че е настояла да продължи с обществените си задължения. Други членове на кралското семейство ще се постараят да анулират краля, в това число принц Уилям, който ще се върне към отговорностите си на следващия ден след медицинските проблеми на личната си брачна половинка. 

Това, което се знае досега:

Крал Чарлз прекара нощта вкъщи си в Лондон, откакто стартира амбулаторно лекуване на рак.

Бъкингамският замък разгласи положението на краля в понеделник, само че не разкри какъв тип рак има. Но споделят, че не е рак на простатата.

Състоянието е намерено, до момента в който кралят е бил в болница за лекуване на доброкачествено уголемена простата.

Той ще отсрочи публичните си отговорности. Очаква се принц Уилям да покрие някои задължения на татко си.

Политици, религиозни водачи и известни персони изпращат послания за поддръжка на Чарлз. От Съединени американски щати президентът Джо Байдън, който загуби сина си от рак, изпрати трогателно известие, в което сподели, че оправянето с сходна диагноза изисква храброст.

Английската черква, която английският монарх оглавява, е написала специфична молитва за здравето на краля.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР