Крал Чарлз се готви да абдикира! Според Пол Бърел, бивш

...
Крал Чарлз се готви да абдикира! Според Пол Бърел, бивш
Коментари Харесай

Крал Чарлз се готви да абдикира! Отстъпва престола на принц Уилям!

Крал Чарлз се готви да абдикира! Според Пол Бърел, някогашен иконом на принцеса Даяна, крал Чарлз ще абдикира от престола в интерес на принц Уилям през идващото десетилетие. Пол, който служи на Даяна от 1987 година до трагичната ѝ гибел през 1997 година, показа прозренията си в New York Post, предполагайки, че Чарлз, който сега е на 75 години, може би възнамерява да се отдръпна като монарх, подражавайки на прецедента, основан от датската кралица Маргрете.

„ Мисля, че това ще се случи в тази страна. Мисля, че кралят и кралицата имат 10-годишен проект “, означи Пол, наблягайки евентуална времева рамка за този забележителен кралски преход.

Освен това той спекулира, че Чарлз „ печели време “ с „ 10-годишен проект “, който в последна сметка ще докара до неговата „ абдикация “.

Пол изрази убеждението си, че концепцията монарх да отстъпи трона на своя правоприемник става все по-приемлива в цяла Европа. И той чака Чарлз да последва образеца.

„ Не мисля, че той ще желае да продължи да бъде крал, когато коронованите глави на Европа са разкрили, че могат да предадат на своите наследници и да ги видят по какъв начин стават монарси и да се любуват на това “, изясни той.

За разлика от кралица Елизабет II, която беше отдадена да служи като монарх през целия си живот, се допуска, че Чарлз може да избере друг път.

Кралицата в никакъв случай не би направила това, тъй като тя идваше от друго потомство, целият ѝ живот беше отдаден на това да бъде монарх. Но кралят ще знае тъкмо какво да направи и ще вземе страница от книгата на принц Филип и ще каже: „ Направил съм задоволително и ще върша неща, които желая да върша. “ Пол също засегна смисъла на възможното възкачване на принц Уилям на трона. Отбелязвайки, че това ще „ приключи кръга “.

Че синът на принцеса Даяна ще стане крал, което той има вяра, че Англия ще хареса.

Дискусията за кралската абдикация беше провокирана от известието на кралица Маргрете по време на новогодишното ѝ послание през 2023 година Където тя разкри проектите си да се отдръпна. Проправяйки пътя за крал Фредерик и кралица Мери да станат новите глави на датската монархия на 14 януари. Решението на 83-годишната кралица Маргрете бе повлияно от здравословните ѝ проблеми. Включително интервенция на гърба. Което акцентира физическите условия на кралските отговорности.
Съобщава се, че крал Чарлз, който сега има лични здравословни проблеми като уголемена простата, си взема къса пауза от обществени задължения. Въпреки че се счита, че е възобновил отговорностите си.

Източник – New York Post/Превод:SafeNews

Още вести четете в секция Свят

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР