Крал Чарлз разкри прикритието си в Сандрингам за първи път,

...
Крал Чарлз разкри прикритието си в Сандрингам за първи път,
Коментари Харесай

Крал Чарлз разкри прикритието си в Сандрингам за първи път след новите разкрития на Андрю

Крал Чарлз разкри прикритието си в Сандрингам за първи път, откогато принц Андрю беше посочен в десетки правни документи, свързани с Джефри Епщайн.

Монархът е сниман тази заран да участва на неделна работа в църквата " Св. Мария Магдалена " в кралското имение в Норфолк. След това той беше забелязан да беседва със Саймън и Джорджина Уорд и техните синове Уилям и Оливър. Изпадналият в недружелюбност херцог на Йорк се беше включил към краля и други членове на компанията там за Коледа, само че се разбра, че от този момент той се е скрил в дома си в Royal Lodge в Уиндзор.

Източник сподели на Mirror по-рано този ден седмица за Андрю „ няма път обратно “. Херцогът още веднъж е в центъра на дневния ред на новините, откакто беше посочен в правосъдни досиета по отношение на някогашния му другар и любовницата на Епщайн, половата престъпничка Гислейн Максуел. Кралски източници споделят, че Чарлз е изправен пред трагична противоположна смяна на решението си да подреди на фамилията си да се подреди и да приветства брат си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР