Крал Чарлз помаха на доброжелатели пред Бъкингамския дворец днес след

...
Крал Чарлз помаха на доброжелатели пред Бъкингамския дворец днес след
Коментари Харесай

Здравословният начин на живот на крал Чарлз с тренировки два пъти на ден, за да му помогне в битката с рака

Крал Чарлз помаха на доброжелатели пред Бъкингамския замък през днешния ден след първото си лекуване за рак, защото източници настояват, че известният му здравословен метод на живот ще го издържи добра позиция.

Монархът и кралица Камила, и двамата видени за първи път, откогато дворецът разгласи диагнозата на краля, се усмихваха на тълпите по пътя от вкъщи му Кларънс Хаус до кралския щаб.

Кралската двойка беше откарана в чакащ хеликоптер, с цел да отлети до Сандрингам в Норфолк, където Чарлз ще продължи възобновяване си. Кралят приключи вихрушката от 24 часа с 30-минутна среща с отчуждения си наследник принц Хари, който този следобяд долетя в Лондон от Калифорния.

Херцогът на Съсекс заряза всичко, оставяйки брачната половинка си Меган и децата си Арчи и Лилибет са в дома си в Монтесито, с цел да бъдат до болния си татко. Отношенията на Хари с цялото му семейство са отвън границите на опустошения, откогато той напусна кралския живот през 2020 година и разгласява опустошителните си записки Spare.

Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР