Крал Чарлз отпратил Меган и Хари от Британия, за да

...
Крал Чарлз отпратил Меган и Хари от Британия, за да
Коментари Харесай

Крал Чарлз отпратил Хари в Америка заради скандалите с произхода му (Съсекс в изгнание заради репутацията на монарха?)

Крал Чарлз отпратил Меган и Хари от Британия, с цел да спести кавги на короната. Завръщането на Съсекс в Лондон с водеща роля в двора, от ден на ден е идея пердута, съгласно придворни. Причина за това е и тихото гледище на крал Чарлз III да в профил двойката от двореца, с цел да не предизвика нови кавги.

" Историите към Меган и Хари разпалват задоволително напрежение в кралското семейство. Негово величество няма потребност от други клюки и кавги, които да основават терзания измежду околните му ", разясняват придворни. 


В последните дни една остаряла история се завъртя с нов привкус, а точно аферата на принцеса Даяна с адютанта й Джеймс Хюит. Въпреки че през 80-те години една такава връзка би била жигосана като безусловно неморална, в наши дни малко на брой се впечатляват. Независимо от това, историята към произхода на принц Хари продължава да провокира напрежение. И води до нуждата принцът да се отдръпна от Лондон.

" Старите афери на починалата принцеса Даяна несъмнено не са тематика, която кралят желае да се разисква, даже и зад тила му. Неслучайно се старае да държи сина си надалеч. В това отношение проектите на Меган да живее надалеч от Лондон изцяло го устройват и по тази причина поддържа решението им да се реалокират в Съединени американски щати. ", допълват придворни.

Принцът сигурно ще получава великодушни обезщетения за отсъствието си от кралския двор, с изключение на в публични моменти. Отделно от това фамилията му ще бъде надалеч от медийния звук. Но най-много свадите към раждането на Хари няма да смущават Чарлз както преди.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР