Крал Чарлз извърши поредица от фини жестове, които показват, че

...
Крал Чарлз извърши поредица от фини жестове, които показват, че
Коментари Харесай

Ефективните жестове на крал Чарлз сигнализират, че той иска „без шум“ и все още отговаря за фирмата - експерт

Крал Чарлз извърши поредност от фини жестове, които демонстрират, че той значително към момента управлява компанията, макар намаляването на обществеността отговорности на фона на лекуване на рак, съгласно специалист.

Днес кралят водеше членове на кралското семейство на годишната им църковна работа за Великден в неделя в параклиса " Сейнт Джордж " в замъка Уиндзор - и по-късно даже направи къс привет за разходка членове на обществеността с кралица Камила. Това беше най-значимата обществена изява на краля след диагностицирането му с рак и до момента в който се ръкуваше с доброжелатели, един от тях му сподели: „ Продължавай все по този начин, продължавай мощно, в никакъв случай не се предавай “.

След като новината за рака му беше разкрита, монархът се отдръпна от обществени отговорности, до момента в който се подлага на лекуване.

Но макар че в последно време липсваше от публичния живот, специалистът по езика на тялото Джуди Джеймс сподели, че е ясно да се види, че той към момента е виновен, когато става въпрос за фамилията му. Тя сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР