Крал Чарлз имаше неочакван отговор на доброжелател, който го призова

...
Крал Чарлз имаше неочакван отговор на доброжелател, който го призова
Коментари Харесай

Неочакван отговор от шест думи на крал Чарлз, след като фен го призовава да „бъди силен“ на фона на лечението на рак

Крал Чарлз имаше непредвиден отговор на благодетел, който го прикани да „ продължава да бъде мощен “ по време на изненадваща разходка след годишния Великденска неделна църковна работа в замъка Уиндзор през днешния ден.

Монархът, дружно с кралица Камила и няколко други негови кралски родственици, направи най-значимата си поява до момента, откогато разкри диагнозата си рак, като участва на службата в параклиса " Сейнт Джордж " тази заран. Беше разрешено на дребна навалица от доброжелатели да се събере в стените на замъка и след службата Чарлз и Камила отидоха да ги поздравят.

Двойката се ръкуваха доста, като един член на обществото сподели на краля, който е подложен на лекуване от рак: „ Всички те поддържаме, всички пазим гърба ти “. Докато кралят си проправяше път около редицата от доброжелатели, един мъж прочувствено му сподели: „ Честит Великден, Ваше Величество. Продължавайте все по този начин, продължавайте все по този начин, в никакъв случай не се предавайте. “ А Чарлз ненадейно отговори и се пошегува: „ Трябва да се покорявам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР