Крал Чарлз има няколко ключови причини, поради които иска да

...
Крал Чарлз има няколко ключови причини, поради които иска да
Коментари Харесай

„Крал Чарлз“ ключови причини да направи трогателна Великденска поява, която ще накара покойната кралица да се гордее`

Крал Чарлз има няколко основни аргументи, заради които желае да бъде забелязан отпред на кралското семейство през Великденския уикенд, съгласно кралски специалист.

Монархът ще направи най-значимата си обществена изява, откогато беше диагностициран с рак, когато посети църквата на следващия ден на Великден. 75-годишният Чарлз ще се причисли към кралица Камила и други членове на кралското семейство на годишната Великденска работа в параклиса Сейнт Джордж в замъка Уиндзор.

Беше обезпокоителен миг за компанията на фона на лекуването на Чарлз и неговата снаха, принцесата на Уелс, също споделяше новините си за рака с нацията. Докато се подлага на лекуването си, Чарлз продължава с държавническия си бизнес и организира дребни аудиенции зад стените на двореца.

Според кралския биограф и основен редактор на списание Majesty Ингрид Сюърд, кралят е бил „ обезверен да се върне на обществената си сцена “. Тя добави: „ Според другари той е работил толкоз старателно, колкото постоянно зад кулисите. Само успокояващото пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР