Крал Чарлз III трябва да накара правителството да разсекрети британските

...
Крал Чарлз III трябва да накара правителството да разсекрети британските
Коментари Харесай

Чарлз III пред дилема: Карат го да признае за извънземните

Крал Чарлз III би трябвало да накара държавното управление да разсекрети английските " Досиета Х ", прикани режисьорът Марк Кристофър Лий, който пусна нова документална поредност за НЛО по телевизия Sky.

Кралят има " интерес към НЛО ", който е наследил от починалия си татко принц Филип. Филип е прекарал 70 години в проучването на дребните зелени човечета, написа „ Дейли остарял “.

А Чарлз III, като монарх, е и глава на Англиканската черква. Затова, съгласно режисьора, той " има задължението да приготви милиони богомолци " за въздействието при откриването на извънземен живот. Пришълците от други планети могат да донесат свои лични богове, което може да заплаши съществуващите обичайни човешки вярвания.
 
                             

Документалната поредност се назовава God Versus Aliens („ Бог против пришълци “). Марк Лий желае Лондон да последва Вашингтон и да разсекрети документите за НЛО, в това число да бъдат изслушани очевидци, написа " Телеграф ".

„ Призовавам нашия крал да окаже напън върху министър-председателя Риши Сунак да показа пред обществеността истината за това, което Обединеното кралство знае за НЛО. Те двамата също би трябвало да окажат напън върху държавното управление на Съединени американски щати и други управления по света. Това не е нещо, което визира единствено Щатите, а e международен феномен ”, разгласи Марк Кристофър Лий. Той прибавя: „ Новият ми филм е за това по какъв начин хората могат да се приготвят за големи промени в мястото си в света. Това би било най-голямата смяна на парадигмата. Религията е претърпяла Коперник и Галилей, Чарлз Дарвин и еволюцията, само че ще оцелее ли, в случай че други съзнателни животи донесат свои лични вярвания и ни ги наложат ".

„ Хората по света заслужават да знаят истината. Като глава на Англиканската черква кралят има задължението да приготви милионите ѝ почитатели по света за въздействието на разкриването, че ние не сме единственият рационален живот във Вселената “, разяснява Лий.

Покойният принц Филип се пристрастил към тематиката за извънземните, откакто зидар съобщил за среща с НЛО през 1955 година в имението на чичото на Филип и негов нравствен татко, известния лорд Луис Маунтбатън.
 
                             

Лордът, който дълги години е управлявал щаба на защитата на Обединеното кралство, разказал на Филип за случая. Така принцът прекарал остатъка от живота си, изследвайки скрито извънземни. Той събира книги за НЛО, абонира се за списания и бюлетини за тях и назначава някогашен водач на Кралските военновъздушни сили да ги проверява от негово име, като даже провежда срещи и изявленията с очевидци.

Бащата на Чарлз се подготвял години наред за среща с инопланетяните и е знаел, че „ истината е някъде там “, написа „ Венити феър “.

В последните месеци американците подхващат всеобщи чувания на очевидци по тематиката и в двете камери на Конгреса.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР