Крал Чарлз е бил привързан към плюшеното си мече от

...
Крал Чарлз е бил привързан към плюшеното си мече от
Коментари Харесай

Когато крал Чарлз III бил на 40, плюшеното му мече си имало камериер

Крал Чарлз е бил завързан към плюшеното си мече от детството си даже и в зрелост, съгласно нова биографична книга.

Според SkyNews, той към момента пътува с плюшеното си мече.Дали от поверие, или от прочувственост, не излиза наяве.

В биографията „ Кралят: Животът на Чарлз III “, издадена на 8 ноември, Кристофър Андерсен написа, че някогашният приближен камериер на настоящия крал, Майкъл Фосет, е отговарял за грижите за плюшеното животно – когато Чарлз е бил на четиридесет години.Всеки път, когато играчката се нуждаелаот корекция, някогашната бавачка на кралската персона Мейбъл Андерсън бивалаизведена от пенсия, с цел да извърши нужните ремонти.

Новата книга „ Кралят: Животът на Чарлз III “ твърди, че монархът може да бъде „ злобен “ към служителитеи че като възрастен, той е натоварил както своя камериер, по този начин и една пенсионирана бавачка със задачатада се грижат за обичаното му плюшено мече от детството.

Според някогашен камериер, пенсионираната бавачка „ е единственото човешко създание, на което е разрешено да носи игла и конец за шиене наплюшеното мече на принц Чарлз.

" Беше на четиридесет години и всякога, когато това плюшено мече трябваше да бъде ремонтирано, го приемаше, сякашсобственото му дете има сериозна интервенция “, написа Андерсен.

Служителят Фосет отговарял и за изстискването на паста за зъби върху четката за зъби на тогавашния принц на Уелс, за бръсненето на лицето му, помагането му да облече панталоните и да завърже обувките си.Той слагалпижамата на краля и всяка вечер го слагал влеглото му.

Очаквалосе и градинарският личен състав вимението на Чарлз Хайгроувсъщо да дава отговор на неговите взискателни стандарти.

Главният градинар, написа Андерсен, се събуждал всеки ден със лист от „ указания и недоволства, написани от неговия началник с алено мастило “.

„ Принц Чарлз явно се радваше да ни тормози “, сподели чиновник на Highgrove пред Andersen.

„ Той можеше да бъде прелестен и вежлив, нопрез множеството време беше тъмен и озлобен.Крещеше и наскърбяваше, когато стъпехме изкривено ", прибавя той.

Друг някогашен камериер, Кен Стронахтвърди в книгата, че е видял Чарлз, в разгара наспор с тогавашната му брачна половинка, принцеса Даяна, да сграбчва тежка дървена кутия за обувки и да я хвърля по нея, като кутията се разминава на косъм от главата й.

Друг път Чарлз, който бил отседнал в шикозна вила на другар в Южна Франция, се твърдяло, че се вбесил, когато инцидентно изгубил едно от копчетата си за ръкавели в мивката на банята.

„ Изпаднал вгняв, той дръпна мивката от стената, след което я разруши, търсейки копчето за ръкавелите “, написа Андерсен.

„ Неспособен да откри изчезналите бижута, принцът на Уелссе завъртя и сграбчи камериера си за гърлото.Стронах се освободи, изхвръкна през една странична врата и влезе в долап за спално долни дрехи.Ужасен, той се сгуши там за тридесет минути, преди да чуе Чарлз да напуща банята ".

Твърди се, че гневът на Чарлз се разпрострял и в тесния му обществен кръг.

„ Веднъж, до момента в който беше на посетители в селския дом на другар, Чарлз искаше малко чист въздух “, написа Андерсен.

„ Тъй като не можа да отвори прозореца, той подвигна един стол и го разруши ”, споделя той.

Чарлз е ималмного характерни условия, когато ставаше дума за закуска, съгласно книгата.

Бивш прислужник разкрива в книгата, че подносът за закуска на Чарлз би трябвало да съдържа „ чаша и чинийка отдясно със сребърна лъжица, ориентирана на открито, под ъгъл на пет часа.Маслото би трябвало да е на три топки и да е охладено.Кралският тост постоянно е в сребърна решетка, в никакъв случай в паница “, написа Андерсен.„ Асорти от конфитюри, желета, мармалади и мед се сервират на обособен сребърен поднос. “

Вечерята на Чарлз съвсем постоянно включвала зелена салата с рохко сварено яйце, само че яйцата се оказалипредизвикателство за кухненския личен състав.

„ Готвачите в кралската кухня нормално приготвяха няколко триминутни яйца, преди да се уверят, че едното е сготвено по този начин, че да дава отговор на стандартите на принца “, написа Андерсен.„ Останалитебяха изхвърляни от принца. “

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР