Крак на жена прободен от плажен чадър в Алабама

...
Плажен чадър прониза крака на жена на плаж в Алабама,
Коментари Харесай

Плажен чадър прониза крака на жена на плаж в Алабама, изпращайки я в болница, казаха служители.

Тя беше на брега в град Ориндж Бийч в понеделник сутринта, когато силен порив на вятъра измести чадъра, съобщиха от местната пожарна. Персоналът на спешната помощ се отзова на съобщения за травматично нараняване около 9 часа сутринта 

Те стабилизираха жената и отрязаха дръжката на чадъра от двете страни на подбедрицата на жената, за да може тя да бъде транспортирана до болницата, казаха властите. Тя беше транспортирана до болницата с хеликоптер в стабилно състояние.

Тами Перо почина, след като разхлабен плажен чадър я прониза в гърдите в Южна Каролина. Вятърът беше издухал чадъра от закрепването му. Силен порив на вятъра също изкорени плажен чадър във Вирджиния през 2016 г., убивайки 55-годишна жена, която беше на плажа, празнувайки рождения си ден и годишнината си.

От 2018 г. до 2021 г. е имало 1700 наранявания, свързани с плажни чадъри, лекувани в спешните отделения на болниците, според Комисията за безопасност на потребителските продукти. През 2018 г. разхлабен чадър прониза глезена на 67-годишен плажджър в Ню Джърси, според CBS New York. Мъж от Вирджиния загуби окото си от плажен чадър през 2015 г., съобщи WTVR, филиал на CBS.

„Плажните чадъри във въздуха могат да бъдат опасни, дори смъртоносни“, предупреждава Комисията за потребителски продукти. „Уверете се, че плажният ви чадър остава закотвен в пясъка!“

Продуктовата група предлага следния съвет за безопасност: Забийте пръта на плажния си чадър в пясъка и го разклатете здраво напред-назад, докато се зарови дълбоко в пясъка пясък. Наклонете чадъра към вятъра, за да не го издуха и да нарани някого. Закрепете основата на пръта на чадъра с някаква форма на котва или тежест и се уверете, че пясъкът е натъпкан добре около основата на чадъра.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР